ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Marco Mezquida estrenarà dissabte al Palau de la Música el seu concert per a piano i orquestra

23/3/2023 |

 

Marco Mezquida estrenarà dissabte al Palau de la Música Catalana el seu concert per a piano i orquestra amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’estrena serà emesa en directe per streaming i de manera gratuïta per Palau Digital

Dissabte que ve, 25 de de març el pianista menorquí Marco Mezquida estrenarà al Palau de la Música Catalana el seu concert per a piano i orquestra Talaiot amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), dirigida en aquesta ocasió per Víctor Pablo Pérez.

Amb Talaiot, nom que remet a les estructures prehistòriques de pedra que encara existeixen a Menorca i Mallorca, Mezquida debuta en la composició simfònica amb una obra que ell mateix descriu com a “música romàntica, impressionista, ibèrica, minimalista i amb tocs de jazz”. Marco Mezquida (Menorca, 1987) és un músic que es defineix com a pianista, improvisador i compositor, aclamat per la crítica i el públic per la seva creativitat, tècnica i capacitat per connectar amb l’audiència. L’obra de Mezquida és un encàrrec conjunt del Palau i l’OSV i l’estrena de la peça (a les 19.15 h) serà enregistrada i es podrà seguir per streaming en directe i gratuïtament a través de Palau Digital.

El programa del concert es completarà amb la interpretació per part de l’OSV d’obres dels compositors nord-americans Leonard Bernstein (Obertura Candide i West Side Story) i Duke Ellington (Sophisticated Lady). Aquest programa de dissabte al Palau es repetirà l’endemà diumenge al Teatre La Faràndula de Sabadell (18 h). 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet