ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Anunciats els 3 finalistes per a la Gran Final del 68è Concurs Internacional de Música Maria Canals

26/3/2023 |

 

Els tres seleccionats són l'ucraïnès Roman Lopatynskyi, el rus Valentin Malinin i l'americà Jonathan Mamora

Dimecres 29 de març, a les 20h, se celebrarà al Palau de la Música la Gran Final de la 68a edició del Concurs Maria Canals. La Jove Orquestra Nacional de Catalunya serà l'encarregada d’acompanyar els finalistes, sota la direcció de Manel Valdivieso.

Dimecres 29 de març a les 20h se celebrarà la Gran Final de la 68a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana, i es comptarà un any més amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

Aquests són els tres finalistes d’enguany (per ordre de participació) i les obres que interpretaran:

  • 28 Lopatynskyi, Roman - Ucraïna - 29 anys M. RAVEL, Concert per a piano i orquestra en Sol major
  • 29 MAMORA, Jonathan - Estats Units - 27 anysS. RAKHMÀNINOV, Concert per a piano i orquestra núm. 3 en Re menor, op. 30
  • 42 MALININ, Valentin - Rússia - 21 anys P. I. TXAIKOVSKI, Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Si bemoll menor, Op. 23

El pianista que obtingui una major puntuació per part del jurat s'endurà l'anhelat Premi Fundació Jesús Serra, dotat en 25.000 euros i concerts amb orquestra per diverses ciutats d'Espanya.

Tots els assistents a la Prova Final podran votar el seu finalista preferit i participar en l’atorgament del Premi del Públic, consistent en 25 hores d’enregistrament i producció ofertes per Solfa Recordings. Aquesta votació participativa es farà a través dels dispositius mòbils amb un enllaç de la web.

Els preus de les entrades per la Final oscil·len entre els 10 i els 35 euros i es poden adquirir a la nostra web i a les taquilles del Palau de la Música. Tots els estudiants de música tenen un 50% de descompte per accedir a la Prova Final.

La declaració del guanyador oficial del concurs, del premi del públic i del premi dels estudiants, es proclamarà el mateix dia de la Gran Final al Palau de la Música Catalana davant de tots els assistents. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet