ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Hans Zimmer portarà un concert a Barcelona en la seva gira internacional de bandes sonores el 2024

10/5/2023 |

 

https://www.elperiodico.cat/ca/oci-i-cultura/20230509/hans-zimmer-dates-gira-espanya-barcelona-13844330

Les 10 bandes sonores de Hans Zimmer

El compositor alemany de bandes sonores Hans Zimmer no va incloure Barcelona en la seva gira internacional ‘Hans Zimmer live’, que se centra en Europa des d’aquesta primavera del 2023, però portarà a la ciutat catalana un dels seus espectacles de la nova gira el 2024.

Amb 65 anys, el guanyador de l’últim Oscar a la millor banda sonora per ‘Dune’ porta a terme concerts en directe a 15 països diferents aquest 2023 i porta per primera vegada a Espanya el seu últim espectacle tot i que amb entrades esgotades a Madrid i Bilbao.

La gira va arrencar el 23 d’abril a Oberhausen (Alemanya) i passarà per l’Accor Arena de París durant dues nits consecutives de música, a més de parades intermèdies a ciutats com Lisboa (el 13 de maig a l’Altice Arena) o Berlín (el 26 de maig al Mercedes-Benz Arena).

El calendari publicat per l’organització inclou només dues dates a Espanya. La primera, l’11 de maig al Bilbao Exhibition Center de Barakaldo, i la segona, el 16 de maig al Wizink Center de Madrid.

L’espectacle inclourà fragments d’alguns dels èxits més reconeguts de Zimmer en la gran pantalla, entre els quals hi ha les bandes sonores d’‘El rei lleó’, ‘El gladiador’, ‘Pirates del Carib’, ‘Interestellar’ i ‘Dune’. També s’ha informat que a l’escenari hi haurà la seva banda de 19 músics i l’Odessa Opera Orchestra & Friends.

Nova gira a Barcelona
Zimmer sí que ha inclòs Barcelona en la gira de l’any que ve del seu xou ‘The world of Hans Zimmer: a new dimension’ i ha programat un concert el 24 d’abril del 2024 al Palau Sant Jordi de Barcelona. La nova gira també inclourà un concert a Madrid.

Les entrades que permetran escoltar les seves bandes sonores a Barcelona amb el nou espectacle ja estan a la venda a entradas.com i es pot consultar més informació en la pàgina web de la gira. 


El Periódico de Catalunya

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet