ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

ONCA reprèn el projecte educatiu amb tres propostes familiars

23/5/2023 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/99103/onca-repren-el-projecte-educatiu-amb-tres-propostes-familiars

L’objectiu és formar als més petits en el món musical i fer viure la música en família

La Fundació ONCA (integrada pel Govern i Creand Fundació) inicia una nova edició del projecte educatiu, que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. Així, el primer concert familiar serà el dissabte 3 de juny amb ‘Pels més menuts’ i l’espectacle ‘Söns pels més menuts’, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. La companyia durà a terme tres passis a les 10.00, 11.00 i 12.00 hores. L’espectacle està recomanat a nadons i infants de zero a dos anys i té una durada d’entre 30 i 40 minuts.

Les entrades es van posar a la venda ahir a través del web www.onca.ad, a un preu de 12 euros per unitat familiar d’un màxim de quatre persones.

L’espectacle ‘Söns pels més menuts’ vol ser una experiència sensorial per als nadons i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic. Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, aquest concert trenca amb el format habitual de la companyia. Un grup molt reduït de famílies, amb els nadons al coll, aniran descobrint diferents espais dalt de l’escenari. En aquests racons trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, ombres màgiques, que ens transportaran a un viatge a l’interior dels nostres millors somnis. El repertori musical serà un recorregut per als clàssics de Shostakovich, Bach, Debussy, Ravel, Satie, etcètera i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual serà una realitat.

La companyia pels més menuts, és un col·lectiu creat per tal de fer arribar la música als més petits de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies. La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant i una única orquestra simfònica. Un somni compartit per tots els assistents. En aquesta ocasió, la Fundació ONCA compta amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet