ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

'Eugene Onegin' inaugura la temporada 23/24 del Liceu

8/9/2023 |

 

Inspirat en la novel·la de Puixkin, Txaikovski va concebre Eugene Onegin com una òpera de cambra, una unió d’escenes líriques en què va tractar temes com la solitud, els desitjos incomplerts i les oportunitats perdudes. La producció de Christof Loy recull l’esperit original de l’obra i la presenta en un format íntim i minimalista.

Josep Pons dirigirà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu fent brillar una partitura romàntica de gran potència emocional. L’acompanyarà un elenc excepcional format per Svetlana Aksenova i Kristina Mkhitaryan en el rol de Tatiana i Audun Iversen i Iurii Samoilov encarnant el personatge d’Eugene Onegin.

Representada per primera vegada el 2020 a Oslo, la proposta firmada per Christof Loy és una coproducció del Liceu amb la Den Norske Opera i el Teatro Real. El director reflexiona el pas del temps en un espai reduït a la mínima expressió, on afloren els sentiments més íntims.

Eugene Onegin es podrà veure en directe per LICEU+LIVE el dia 8 d’octubre i el dia següent, el 9 d’octubre hi ha haurà una funció exclusiva per la comunitat Under35. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet