ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Arriba la segona edició del Vibe35

15/9/2023 |

 

Arriba la segona edició del Vibe35, la iniciativa conjunta per a la creació de nous públics de L'Auditori, el Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya.

En el marc de la iniciativa, el Palau de la Música Catalana proposa un concert amb l’Orfeó Català, la Simfònica del Vallès i la violinista Maria Florea, amb obres dels germans Mendelssohn i un aftershow en col·laboració amb el Festival Cruïlla.

Després de l'èxit aclaparador de la temporada passada, amb 5.663 espectadors, un 87% d'ocupació global i més de 6.600 persones inscrites al butlletí especial, torna el Vibe35 del 6 al 19 d'octubre i els joves que ho vulguin ja es poden subscriure a la iniciativa al portal www.vibe35.cat i comprar les entrades.

La iniciativa, fruit de l'acord de sis equipaments públics de Barcelona (L'Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya), busca treballar per la creació de nous públics amb una campanya pensada especialment per a ells. El Vibe35 inclou un espectacle o concert a cadascun dels 6 equipaments i un "aftershow" en col·laboració amb diverses empreses i entitats culturals com ara el Sònar, el Primavera Sound, el Festival Cruïlla, el Razzmatazz o el Nitsa/Apolo.

La voluntat del Vibe35 és apropar la programació dels 6 equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera, a un preu reduït. A més, totes les propostes tenen un desenllaç en comú: en finalitzar l'espectacle s'ofereix als joves la possibilitat de gaudir dels diferents espais de cada institució amb actuacions musicals d'ambient o discjòqueis proposats de la mà dels principals festivals de música moderna i clubs de la ciutat.

Amb el lema "Vibe35, a l'octubre vibra amb al cultura" (www.vibe35.cat), els 6 equipaments han iniciat la segona campanya de comunicació eminentment online dirigida a aquest públic.

La programació Vibe 35 comença el 6 d'octubre al Mercat de les Flors i s'acaba el 19 del mateix mes al TNC.

06/10 > This is not (an act of love & resistance) + aftershow amb DJ Baldwin en col·laboració amb Radio Primavera Sound al Mercat de les Flors
07/10 > La consagració de la primavera + aftershow amb CLARAGUILAR en col·laboració amb Sónar a L'Auditori
09/10 > Eugene Onegin + aftershow musical, al Liceu
· 10/10 > Vespre romàntic al Palau amb els germans Mendelssohn! + aftershow en col·laboració amb Festival Cruïlla, al Palau de la Música Catalana. Un concert protagonitzat per l’Orfeó Català, l’Orquestra Simfònica del Vallès i la violinista Maria Florea, sota la direcció de Xavier Puig, en que s’oferirà Hero i Leandre de Fanny Hensel, seguit del Concert per a violí en Mi menor, op. 64 del seu germà Felix Mendelsohn. El concert es clourà amb les veus de l’Orfeó Català que interpretaran la cantata de la simfonia Lobgesang de Mendelssohn. A l’acabar el concert, els assistents gaudiran d’un aftershow al Foyer del Palau en col·laboració amb el Festival Cruïlla.

13/10 > La nostra ciutat + aftershow amb Habla de mi en presente / DJ Maguette Dieng, al Teatre Lliure
13/10 > L'última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera) + aftershow amb Habla de mi en presente / DJ Maguette Dieng, al Teatre Lliure
19/10 > La Plaça del Diamant + aftershow amb LLUM i LAFRANCESSSA en col·laboració amb Razzmatazz, al TNC 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet