ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori de Girona presenta el nou espectacle de la GIO Symphonia i Elena Tarrats

22/9/2023 |

 

L’Auditori de Girona presenta el nou espectacle de la GIO Symphonia i Elena Tarrats, un viatge pels compositors més influents de la història de la música.

L'Auditori de Girona i el festival Temporada Alta presenten el nou projecte de la GIO Symphonia i la cantant i actriu Elena Tarrats el pròxim diumenge 8 d’octubre a la Sala Montsalvatge. Sota el títol Ticket to ride, l’espectacle proposa un viatge artístic per noms rellevants en la història de la música, amb diverses composicions de Johann Sebastian Bach, The Beatles, David Bowie i Philip Glass. Un concert que connecta pop amb música clàssica, i forma part del segell Compromís Creació de l’equipament gironí. Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org.

El projecte de la GIO Syphonia i Elena Tarrats és un diàleg entre artistes referents de diverses èpoques i estableix vincles que permeten que tota una nova creació s'uneixi a la mateixa herència musical i es projecti cap al futur. Davant d'això, la cantant i actriu posa veu a creacions nascudes a partir de cançons de The Beatles o David Bowie, sempre acostant diferents èpoques i trencant fronteres entre estils. El repertori que interpretarà la GIO Symphonia, dirigida per Francesc Prat, comptarà amb els tres moviments del Concert de Brandenburg núm. 5 (BWW 1050) de Johann Sebastian Bach; les cançons Michelle (I i II), Ticket to ride i Yesterday de The Beatles a partir de l'arranjament de Luciano Berio; Space Odity, Live on Mars i Heroes de David Bowie a partir de la versió de Lucas i Tomàs Peire; i la composició Music in similar motion de Philip Glass.

Per aquesta ocasió, la GIO Symphonia comptarà amb una formació de quatre violins, dues violes, un violoncel, un contrabaix, una arpa, un clave, una flauta, un clarinet, un oboè i una trompeta. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet