ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu engega 4 nous taller familiars gratuïts

18/11/2023 |

 

El Liceu presenta una nova iniciativa per arrodonir l'experiència dels espectacles familiars i fomentar la participació activa de les famílies en el programa de LiceuAprèn amb el llançament de quatre nous tallers familiars.

Aquesta proposta té com a objectiu principal crear un espai d’interacció i de comunicació de les famílies a través de les músiques que s’escoltaran a l’espectacle. Un espai d’experimentació amb la música i les arts escèniques que els permetrà viure amb més profunditat l’experiència de l’espectacle i alhora impregnar-se de propostes que podran seguir desenvolupant en l’entorn familiar.

Els tallers, realitzats per artistes vinculats a l’espectacle, convidaran a les famílies a experimentar amb el moviment i altres llenguatges artístics.

Un element clau d'aquests tallers és la seva capacitat per fomentar una estona d'interacció familiar mitjançant la música de l'espectacle. A través d'aquesta experiència, es busca crear una connexió més profunda entre les dues generacions, enriquint així la vivència de l’expressió artística. Aquests tallers ofereixen una experiència immediata i enriquidora, anticipant alguns aspectes de l'espectacle i, al mateix temps, fomentant una connexió més forta entre els membres de la família a través de la música.

Aquesta proposta s’adreça a aquelles famílies que disposen d’entrades de l’espectacle, el nombre de places es limitat i les entrades es poden adquirir a la web del Teatre.

Tallers temporada 23/24

  • Miralls – 18 i 19 de novembre - Factoria Mascaró​ – Saló dels Miralls – 100 places
  • Trencanous-Jazz - 27, 28, 29, 30 desembre, 6 i 7 abril - Tanit Graffelman​ - Saló dels Miralls -100 places
  • La cuina de Rossini - 13 i 14 gener​ - Ana Pérez​ – Foyer – 180 places
  • La nit de Sant Joan - 17 i 18 febrer​ - Èlia López​ – Foyer -180 places 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet