ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Orquestra Simfònica del Liceu interpreta “Quadres d'una exposició” de Mussorgsky a Girona

2/4/2024 |

 

L’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu interpreta “Quadres d’una exposició” de Mussorgsky amb la coneguda orquestració de Ravel a l’Auditori de Girona

Aquest diumenge, dia 7 d’abril, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu arriba a la Sala Montsalvatge per oferir Mussorgsky: Quadres d’una exposició en la versió orquestrada per Ravel i sota la batuta de Susanna Mälkki. Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori de Girona: www.auditorigirona.org.

Inspirant-se en l’exposició pòstuma en homenatge al seu gran amic, el pintor i arquitecte Viktor Hartmann, el 1874, Mussorgsky va compondre Quadres d’una exposició, una famosa suite de deu peces musicals per a piano. Sota la direcció de Susanna Mälkki i amb la participació del violinista Kai Cleusteen, el diumenge 7 d’abril l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu donarà vida a aquesta obra imaginativa i plena d’emoció en la reconeguda versió orquestrada pel compositor francès Mauricio Ravel. Una espectacular vetllada dins del cicle “Grans concerts” d’aquesta temporada que tindrà lloc a la Sala Montsalvatge, a les 18 h, i que també comptarà amb el Concert per a violí en Re Menor, del compositor J. Sibelius, un monument musical i la seva única composició per a instrument solista. De tradició virtuosa i de bellesa despietada, aquesta peça sublima tots els dimonis interns del compositor finès en el moment de la seva composició.

Per a aquest concert, des de l’Auditori de Girona s’ofereix un paquet familiar, amb descomptes en el preu de les entrades, per tal d’oferir l’oportunitat de viure els concerts de clàssica amb tota la família.
 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet