ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Musiquem Lleida obre el període d'inscripcions per la seva XIX edició

3/4/2024 |

 

La XIX edició del festival Musiquem Lleida, que tindrà lloc entre el 4 i el 6 d’octubre del 2024, ja ha fet les seves primeres passes. Així, la Coral Shalom, organitzadora del certamen, va obrir el passat 1 d’abril el període d’inscripcions. D’aquesta forma, tots els grups o solistes que vulguin participar en el festival podran presentar la seva proposta fins a mitjan del mes de maig.

El Festival Musiquem Lleida és organitzat per la Coral Shalom a la ciutat de Lleida des de l’any 2006. El seu objectiu és apropar la música al carrer i que tothom en pugui fruir, i alhora, donar l’oportunitat a diferents intèrprets a tenir un escenari per difondre la seva música.

Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional, alhora que compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualment està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals. La Coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principals objectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat amb l’organització de concerts i actes culturals oberts a tothom. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet