ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Nous concerts al Parc de la Ciutadella

5/4/2024 |

 

El Gran Teatre del Liceu presenta els primers concerts a l'Hivernacle del parc de la Ciutadella, recentment reobert després de la seva restauració. Aquest espai emblemàtic, construït fa 135 anys, és l'escenari perfecte per a quatre concerts de cambra del 26 al 28 d'abril, amb membres de l'Orquestra i el Cor del Liceu. Aquesta iniciativa, sota el cicle 'Constel·lacions', ofereix una experiència única de música en un entorn històric i encantador, tot fomentant la proximitat amb l'espectador i amb entrades a preus populars.

El dia 24 d’abril tindrà lloc el tercer i últim concert de la temporada del cicle ‘Constel·lacions’ que es realitza al Foyer del Liceu. Dirigit per Francesc Prat, els solistes de contrabaix de l’Orquestra del Liceu, Joaquín Arrabal i João Seara, ofereixen un programa amb obres de Schubert, Wanhal, Haydn i Bottesini.

L’Hivernacle del parc de la Ciutadella forma part dels equipaments que componen l’Eix Patrimonial i Científic de la Ciutadella del Coneixement, conjuntament amb el Castell dels Tres Dragons, l’Umbracle i el Museu Martorell. Construït fa 135 anys per Josep Amargós i Samaranch, va formar part dels edificis de l’Exposició Universal del 1888, i en l’actualitat està protegit com a Bé Cultural d’Interès Local. Consisteix en un espai enjardinat de caire modernista distribuït en tres àmbits: la Nau Central, la Nau Magnòlies i la Nau Picasso. Es tracta d’un dels exemples més destacats de l’arquitectura del ferro que es va desenvolupar a Barcelona a finals del segle XIX i també destaca per les seves decoracions, que acaben de ser restaurades i recuperades, i que llueixen de nou amb tota l’esplendor.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet