ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Novetats

Tria un apartat:

Cerca de novetats

Paraules:
Tema:
Tipus:
Ajuda

la mà de guido
 

NOVETAT

Commemoració del 250è. aniversari de la mort de Händel

Commemoració del 250è. aniversari de la mort de Händel

Classificació temàtica: Sense classificar


4 cofres de 4 CD i 1 de 9

Harmonia Mundi

Per commemorar el 250è aniversari de la mort a Londres de George Frideric Händel, Harmonia Mundi ha editat 5 luxoses caixes amb la millor música d’aquest compositor barroc nascut a Halle (Alemanya) però que visqué gran part de la seva vida a Londres.

Els cofres, impecablement presentats, contenen gravacions dels millors intèrprets especialistes en la seva música com poden ser l’Academy of Ancient Music, Andrew Manze, Richard Egarr, la Freiburger Barockorchester o Concerto Köln per citar-ne alguns.

Es presenten temàticament. Un volum, de 4 CD, està dedicat als concerts i s’han gravat les versions de l’Academy of Ancient Music amb Andrew Manze, Richard Egarr dels Concerto grosso op. 3, 4 i 6. Un segon volum, el major, amb 9 CD, és dedicat a les òperes Rinaldo, Flavio i Juli Cèsar amb orquestres com la Freiburger Barockorchester, Concerto Köln o l’Ensemble 415. Un altre, pels oratoris, amb 4 CD dedicats al Messies i a Saül novament amb la Freiburger Barockorchester i el Concerto Köln; un quart cofre dedicat a famoses àries d’òpera, amb 4 CD i amb cantants de la talla del tenor Mark Padmore, el contratenor Andreas Scholl, la mezzo Lorraine Hunt Lieberson o la soprano Dorothea Röschmann. Finalment el darrer cofre, està dedicat novament a àries amb orquestres com l’Akademie für Alte Musik Berlin o la Philharmonia Baroque de Nicholas McGegan.

És aquesta una perfecta forma de completar el reperotori handelià amb una edició acurada i ben nodrida documentalment i amb gravacions dels millors especialistes barrocs de l’actualitat.

Més informació.



Ignasi Albors

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet