ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Novetats

Tria un apartat:

Cerca de novetats

Paraules:
Tema:
Tipus:
Ajuda

la mà de guido
 

NOVETAT

Iván Martín: sonates d'Antoni Soler

Iván Martín: sonates d'Antoni Soler

Classificació temàtica: Música de cambra i solista instrumental


Antoni Soler: sonates

Iván Martín, piano.

Warner. Ref: 5052498076222

Warner

Warner Classics edita, per primera vegada en el seu catàleg, un disc compacte dedicat a Antoni Soler, un dels grans compositors espanyols del segle XVIII. Considerat un dels compositors més importants de la his`toria espanyola, aquest compacte reuneix una exquisita selecció de 12 sonates detingudament estudiades i escollides per Iván Martín i poc interpretades habitualment.

La majoria de les sonates enregistrades en aquest compacte, es presenten per primera vegada en la seva versió pianística fruit d'un exhaustiu treball d'investigació per part de l'intèrpret en les fonts originals conservades a la Biblioteca de San Lorenzo de El Escorial i en el Monasterio de Montserrat.

Iván Martín, un dels grans representants de l'actual univers pianístic espanyol, ens ofereix un impressionant registre d'aquestes 12 sonates, fidel a l'estil però amb una personalitat que fa de cadascuna d'aquestes sonates una autèntica classe magistral d'equilibri, tècnica, so, fraseig, ornamentación i temps. El pianista canari realitza un treball excepcional destacant el caràcter folklòric i popular espanyol d'aquestes obres en combinació amb un exquisit equilibri amb sonates d'una puresa harmònica que eleva a rang universal l'art de Soler situánt-lo en un autèntic cim de la música per a teclat. Tot un redescobriment de gran categoria. 



Catclassics.com/Warner Music

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet