ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Novetats

Tria un apartat:

Cerca de novetats

Paraules:
Tema:
Tipus:
Ajuda

la mà de guido
 

NOVETAT

La Iberia de Eduardo Pérez

La Iberia de Eduardo Pérez

Classificació temàtica: Música de cambra i solista instrumental


Albéniz: Iberia

Eduardo Fernández, piano

Warner 5249807612 1CD 79:36 DDD 

Warner

Despres de puntuals i encertades aportacions al repertori espanyols amb destacats intèrprets espanyols -recordi's la recent edició d'algunes Sonates per a teclat d'Antoni Soler amb Iván Martín al piano-, Warner segueix aquesta línia i ara presenta una Ibèria amb el també pianista Eduardo Fernández.

Considerada una de les pàgines del repertori pianístic més importants de la història, Iberia suposa un desafiament per a tot intèrpret que s'enfronti a aquest immens treball. Eduardo Fernández, un dels més destacats joves intèrprets espanyols, ofereix un impressionant testimoni on imprimeix una personalitat i talent més que ntoables en cadas quadern de l'obra.

No importa si pianistes com Alicia de Larrocha, Esteban Sánchez, Rosa Sabater o fins i tot Martha Argerich hagin enregistrat l'obra. Eduardo Fernnández accedeix a l'obra oferint una versió poderosa, característica, dolça, vigorosa, amb perfums populars. El flux comunicatiu del jove pianista es envejable, despren lluminositat, d'atractiva poesia, força i nombrosos detalls. El seu Albéniz es suggerent, animós, amb una especial cura sonora envoltada d'èmfasi i soltura. Aquest disc és un afalag de tècnica envejable que es revela com una interpretació amb personalitat i creativitat. A destacar les encertades notes de Marco Antonio de la Ossa que Warner ha editat en quatre idiomes (espanyol, anglès, francès i alemany). No obstant, no hi ha una currículum del pianista.



Catclassics.com/Warner Music

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet